Erbjudande – prova på behandling

Just nu letar jag efter frivilliga som skulle vara intresserade av att prova på min unika behandling till mer än hälften av det ursprungliga priset.

Min behandling inkluderar både terapeutisk massage och optimum metoden ( postural-träning). Under generösa 90 minuter per besök kommer jag arbeta nära med dig för att lösa kroniska smärtproblem och hitta den underliggande orsaken.

Min mottagning ligger i Hökarängen Centrum, se vägbeskrivning på hemsidan!

För endast 500 kr per besök (ord. Pris 1900 kr) kan du prova på denna unika metod under fyra besök. Ta chansen att investera i din hälsa och välmående idag!

Om du är intresserad och vill lära dig mer om din kropp och hälsa och få ett individuellt träningsprogram med utförligt beskrivning på övningarna direkt mailat till dej, tveka inte att kontakta mig och boka din första behandling. Jag ser fram emot att hjälpa dig att må bra igen.

Optimum metoden

Optimummetoden är en innovativ behandlingsmetod som fokuserar på att korrigera och optimera kroppens hållning och rörelsemönster.

Genom att identifiera och korrigera obalanser och dysfunktioner i kroppen kan optimummetoden hjälpa till att lindra smärta, förbättra rörlighet och främja allmän hälsa och välmående.

Genom att använda tekniker som muskelbalansering, manuell terapi och individuell träning skräddarsys behandlingen för att passa varje patients unika behov.

För mer info: https://www.optimum-metoden.se/

Jag är certifierad massageterapeut och hälsovetare med en kandidatexamen från Gymnastik- och idrottshögskolan. Nyligen avslutade jag ytterligare en utbildning i optimum metoden.

Vänliga hälsningar,

Sara Bergdahl, Massageterapeut och Hälsovetare & inom kort diplomerad och certifierad optimumtränare, *framtidens fysioterapeut.

Takti.boon.treatment@gmail.com

https://bokadirekt.se/places/takti-boontreatment-55988

Prova på just nu: Optimum behandling 500 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *