Yang Chen

Yang Chen har även mottagning på Hälsostugan i Siljansnäs, Dalarna www.hälsostugan.se

Dr. Yang Chen. Klassisk Akupunktur. 073 6188858 ( skicka gärna sms för tidsbokning!)

Jag är utbildad Läkare i Kina och har arbetat som narkosläkare 1985 – 2003 på Liaoning Shenyang universitetssjukhus med specialitet smärtbedövning med akupunktur, och erbjuder traditionell kinesisk Akupunktur TCM och en unik Akupunktur-metod från Taiwan med nya”Magiska Punkter”.

Akupunktur har använts i den traditionella kinesiska medicinen sen flera tusen år och kom till Sverige på 1960-talet. Behandlingen är lugnande och avslappande och ger skön smärtlindring, men är även en djupare läkemetod enligt den kinesiska holistiska filosofin om Yin och Yang och de fem elementen. Kroppen är enligt denna en del av naturen där det även talas om det inre “vädret” , där kyla, fukt, hetta, vind osv kan störa balansen mellan de fem elementen Eld, Jord, Metall, Vatten och Trä.

Under de senaste åren har jag utvecklat en mycket effektiv metod med nya punkter enligt Dr Dong Jing Chang som var verksam på Taiwan. Jag har studerad för Dr. Lin och är mycket tacksam att ha hittat en unik genväg med överraskande resultat, även i kroniska fall! Det är inte utan orsak att dessa punkter kallas “Magiska punkter”!

En Akupunkturbehandling på 75 min kostar 900:-

Medlem av Komplementärmedicinska Riksförbundet